top of page

Interbudget Construct

 

Uitmuntende raam- en deursystemen in Oost-Vlaanderen bestelt u bij Inter-Budget Construct in Evergem.

 

Uw specialist voor SCHÜCO ramen en deuren

 

Bouwen of renoveren? Dat betekent kiezen voor nieuwe ramen en deuren die zacht zijn voor het milieu én uw portemonnee.

 

Bij Inter-Budget Construct in Evergem (Gent) kunt u terecht voor de ruimste keuze, een vlekkeloze plaatsing en een solide dienst na verkoop.

Wij beschikken over een ruime ervaring in het vak. Hierdoor kunnen wij u gericht adviseren bij het maken van de juiste keuze.

Als verdeler en installateur van prachtige, onverwoestbare Schüco-ramen en -deuren in pvc, kunt u op ons vertrouwen voor een stipte levering en een keurige binnen afwerking. Bovendien vervaardigen we alle Schüco ramen en deuren in ons eigen atelier.

 

SCHÜCO Ramen en deuren in Oost-Vlaanderen, van a tot z

 

Bij ons vindt u een compleet dienstenpakket voor uw Schüco ramen en deuren in pvc. Dat merkt u in de eerste plaats aan ons aanbod. Kiest u voor strak en modern of lieflijk landelijk? Wij leveren ramen en deuren in alle maten, vormen en stijlen.

Hebt u uitzonderlijke wensen? Dan kunt u bij ons ramen en deuren op maat bestellen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor ramen en deuren met schuifsysteem en bijhorende vliegenramen.

 

Daarnaast specialiseren wij ons in de correcte levering, eigen plaatsing en afwerking van de ramen en deuren van uw keuze.

Wij beschikken over verschillende systemen voor binnen afwerking, zodat we uw interieur alle eer aandoen.

Hebt u problemen of vragen achteraf? Dan zijn we eenvoudig te bereiken en spelen we snel in op al u vragen.

 

Onze raam- en deursystemen stellen nooit teleur. Dankzij hun innovatieve technische eigenschappen zijn ze energiezuinig, veilig én hebben ze een lange levensduur.

 

Sluit geen compromissen als het op kwaliteit en stijl aankomt. Kies voor de Schüco-ramen en -deuren van Inter-Budget Construct!

Nieuwe ramen bestellen? We geven je een aantal sterke redenen om voor Inter Budget Constuct ramen & deuren te kiezen:

Eigen fabricatie

Duidelijke offerte

31 jaar ervaring

Verzorgde plaatsing

Perfecte service

bottom of page